Sinop Bilim ve Sanat Merkezince Planlanan İstanbul Etkinliği

Istanbul Kültür Etkinliği

Etkinlik sadece gezi olmayıp Uluslar arası Mobilya Tasarım Yarışması finallerine Sinop Bilsemden katılan öğrencilerimizle fuar katılımı, ürün incelemesi ve İstanbul Bilsem ile atölye çalışmasını içermektedir. Etkinlik açık hava tarih atölyesi standartlarında gerçekleştirilecektir.

27 Eylül Çarşamba aksami öğrencilerimizi Okulumuz onunden saat 22.00 de alarak Istanbul yolculuğumuz basliyor.

28 Eylül Perşembe

Guzel bir yolculugun ardindan Sabah Mehmetcik vakfinda kahvaltlmlzl alıp ilk olarak Sultanahmet cami, Topkapi sarayi, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve Sultanahmet meydani profesyonel rehber eşliğinde tanıtılacaktır.

Dolmabahce sarayi ziyareti ile ecdadımızın tarihi ile ilgili değerlendirmelerden sonra  Ortakoyde öğrencilerimizle boğaz turu yapılacaktır.

Akabinde Aksam yemegi icin cocuklarimiza hitap edecek bir menuyle şehir gezisinden sonra otele dönüş yapılacaktır.

29 Eylül Cuma

Sabah otelimizde kahvaltimizi yaptiktan sonra Haliç( kenarinda bulunan " Rahmi Koç Muzesi" ziyareti yapılacaktır. Sonrasinda Cocuklarimizin zevkle vakit gecirecegi "Minaturk" tanıtımı gerçekleştirilecektir.

Öğleden sonra "Uusal Mobilya tasarım yarışması" için yarışma alanına gidilip finallere katılan öğrencilerimize eşlik edilecek diğer öğrencilerimize uluslararası ve ulusal yarışmalar ile finallere katılmaya hak kazanan ürünler tanıtılacaktır.

Yarışma bitiminde  akşam yemeği akabinde şehir gezisi ve akşam yemeği ile otele dönüş gerçekleştirilecektir

30 Eylül Cumartesi

Konaklama yaptığımız otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra Istanbul'un fethini canliymis gibi görecegimlz Panaroma 1453'e geliyoruz. İstanbul’un simgelerinden Galata Kulesini gezip ,Eminönü meydanı ve kapalı çarşı gezisi yapılacaktır. Gün sonunda Avm de akşam yemeği sonra Sinop a dönüş için yola çıkılacaktır

Ucrete dahil olan hizmetler.

Ozel otobuslerle yolculuk..

2gece otel konaklama

3 Sabah kahvaltisi..

Zorunlu seyahat sigortasi

Tarihi mekanlarda 2 gün boyunca Profesyonel Rehber Hizmeti

Fiyat 3500 TL..

Fiyata Dahil olmayan harcamalar;

Gun icinde yenecek yemekler...

Gezilecek yerlerdeki giriş ucretleri

Muzekart çıkartmayi unutmayiniz. Kartiniz oldugu taktirde yil icinde muzeler icin kullanabilirsiniz.

15.09.2023 673

Ziyaret Edilecek Yerler